Головна  →  Новини  →  20 вересня 2017

23 вересня на Контрактовій площі відбудеться дев'ятий Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів

23 вересня на Контрактовій площі відбудеться дев'ятий Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів

23 вересня у центрі Києва - на Контрактовій площі відбудеться дев'ятий Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів. Федерація органічного руху України спільно з партнерами вчергове організовують цей Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який, враховуючи важливість розвитку безпечного, дружнього до людей та природи - органічного напрямку господарювання, щороку стає символічним місточком, який поєднує безпосереднього органічного виробника з потенційним споживачем.

Цього року виробники з усієї України запропонують увазі відвідувачів сертифіковані органічні овочі, фрукти, ягоди, молоко, молочні та м’ясні вироби, крупи, борошно, олії, мед, соки, напої, сиропи, повидло, хлібобулочні вироби тощо.

На гостей чекають дегустації органічних молочних та м’ясних продуктів і напоїв, конкурси, розіграш призів, можливість насолодитися чудовою музикою та піснями від відомих українських митців та творчих колективів.

Професійні кухарі порадують вас приготованими виключно з органічних інгредієнтів юшками, смаженими кабанчиками, ковбасками та іншими наїдками.

Дата та час проведення: 23 вересня 09-00 – 19-00. 

Організатор: Федерація органічного руху України, детальніше: http://organic.com.ua/uk/anonecement/414-organic

Завітайте на ярмарок та насолоджуйтеся найкращими, справжніми сертифікованими українськими органічними продуктами! 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024