Діяльність Центру обслуговування платників у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві та висвітлення інформації стосовно наданих адміністративних послуг, інформаційних послуг за серпень 2017 року

Надання адміністративних послуг є одним з найважливіших завдань у взаємовідносинах податкових органів Державної фіскальної служби з платниками податків.

Так у серпні 2017 року Центром обслуговування платників ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві (ЦОП) було надано 2090  адміністративних послуг.

У зазначеному періоді видано 616 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної фіскальної служби України,  отримало 366 платників.

За реєстрацією реєстраторів розрахункових операцій,  книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок до центру обслуговування звернулося 376 суб’єктів підприємницької діяльності.

Стати платниками єдиного податку виявили бажання 252 суб`єкти підприємницької діяльності, 186 платників отримали послуги з реєстрації  книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платників єдиного податку, надано 254 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Співробітники ЦОП надають також консультації з питань податкового законодавства, загальна кількість яких склала 3854,  отримано та відпрацьовано 3620 примірників вхідної кореспонденції, прийнято та занесено до бази  52807 форм податкової звітності.  Загальна кількість наданих адміністративних та інформаційно-консультаційних послуг становить 62371.

ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024