Головна  →  Новини  →  14 вересня 2017

Для подолян організували інформаційний семінар «Місцева демократія – орієнтири на європейські стандарти» (фото)

Для подолян організували інформаційний семінар «Місцева демократія – орієнтири на європейські стандарти» (фото)

13 вересня працівники бібліотеки № 11 Подільського району в рамках «Європейського тижня місцевої демократії» сумісно з фахівцями Подільського центру зайнятості для мешканців району організували інформаційний семінар «Місцева демократія – орієнтири на європейські стандарти».

Головний фахівець Подільського центру зайнятості Олена Акімова наголосила, що проведення таких заходів підсилює розуміння того, що «місцевий» і «європейський» підходи до здійснення самоврядування не протистоять один одному, а взаємно один одного доповнюють. «Місцева демократія є загальною європейською цінністю та повинна спиратися на кращі досягнення та практики в галузі управління та демократії», – підкреслила фахівець служби зайнятості.

Бібліотека підготувала книжкову виставку «Місцева демократія: європейські стандарти і київські реалії». Експонована література розкриває європейські принципи місцевої і регіональної демократії, роз’яснює положення Європейської хартії місцевого самоврядування й інших інструментів Ради Європи в цій сфері; інформує, як Україна виконує свої зобов’язання перед Радою Європи в сфері місцевої і регіональної демократії, реалізує політику європейської інтеграції, а також сприяє залученню громадян до активного життя своїх регіонів.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024