Головна  →  Оголошення  →  8 вересня 2017

ТОВ «ПІЛЛАР» повідомляє про наміри щодо отримання Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ТОВ «ПІЛЛАР», яке розташоване  за адресою: 04136, Київська обл., м. Київ, вул. Північно - Сирецька, 3, повідомляє про наміри щодо отримання Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

На підприємстві налічується 32 організованих джерела викидів.

В атмосферне повітря надходять наступні забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, недиференційованих за складом, натрію гідроокис, водень фтористий, оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту), оксид вуглецю, аміак, спирт етиловий, заліза оксид, манган, кремнію діоксид аморфний, фториди добре розчинні, фториди погано розчинні, титану діоксид, хром 6 валентний, полі етиленгліколь, натрію карбонат, тринатрійфосфат,   бензин,  масло мінеральне нафтове, Загальна кількість викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря становить  5,19 т/рік.

ТОВ «ПІЛЛАР» розташоване на території ВАТ «Квазар».

Нормативна СЗЗ згідно Державних Санітарних Правил становить 50 м. Житлова забудова, зони відпочинку, дитячі заклади не потрапляють в межі нормативної СЗЗ.

Аналіз розрахунку розсіювання свідчить про те, що перевищень встановлених гранично – допустимих концентрацій по жодному інгредієнту на межі СЗЗ не виявлено. Технологія підприємства виключає можливість аварійнх та залпових викидів.

Зауваження та пропозиції громадських організацій та громадян щодо намірів підприємства надсилати до Подільської в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2 тел. 044-485-18-95, 044-226-20-26.

Публікація в газеті «Aviso» від 14 серпня 2017 року № 63

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024