Головна  →  Новини  →  7 вересня 2017

Продовжує працювати Громадська рада (фото)

Продовжує працювати Громадська рада (фото)

6 вересня відбулось чергове засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації. Багато корисної інформації було оголошено та обговорено на засіданні.

Так, Альона Гребенчукова оголосила про старт акції по донорству крові. Кожен бажаючий щомісячно 14 числа може стати донором крові. Адреса проведення акції: Контрактова площа, 12. Також вона розповіла, що 24 вересня на Контрактовій площі відбудеться захід "Ваша безпека - наша турбота" та запропонувала долучитися усім бажаючим до його проведення.

Світлана Спасіченко проінформувала присутніх, що громадська організація «Сонце в долонях» допомагає дитячому будинку в Новоград-Волинському. Зазначила, що даний заклад функціонує як спеціалізований будинок дитини - для медико-соціального захисту дітей-сиріт, дітей, які залишились без піклування батьків, з вадами фізичного та розумового розвитку. Будинок потребує допомоги у будь-якому вигляді, це: ліки, продукти харчування, речі, тощо. Запросила усіх небайдужих долучитись до збору допомоги та повідомила, що з 5 до 15 жовтня буде відправлено машину із зібраною допомогою до будинку.  

Олександр Войтенко розповів, що членами громадської організації «Пріорка» на земельній ділянці за адресою: м. Київ, вул. Замковецька, 5А на громадських засадах створено дитячий майданчик. Підхід до дитячого майданчику лише один – через перехрестя вулиць Замковецька та Жашківська. Інтенсивність руху у даному місці значна, що викликано масовою житловою забудовою мікрорайону. Для створення безпечного підходу до дитячого майданчика громадська організація звернулась до Департаменту транспортної інфраструктури з метою встановлення пристроїв примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки. Він попросив членів Громадської ради підтримати дану ініціативу задля безпеки дітей.

Крім того, члени Громадської ради познайомились з інспектором відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у м. Києві Лідією Занюк.

Підняли питання по ситуації навколо будівлі Театру на Подолі, організації торгівлі, благоустрою території та інших поточних питань щодо Андріївського узвозу.

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 20 вересня 2017 року о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024