Головна  →  Оголошення  →  1 вересня 2017

ПАТ «Завод молочної кислоти» повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ПАТ «Завод молочної кислоти», що розташованеза адресою: 04080, м. Київ, Подільський район, вул. Фрунзе (Кирилівська), 53 повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Підприємство є спеціалізованим підприємством, яке виробляє еламін-концентрат морської капусти з ламінарії високої якості.

Основними джерелами утворення забруднюючих речовин є опалювальні котли,  дробарки для подрібнення сухих водоростей ламінарії сланії, дробарка поліетилену та гранулятор поліетилену.

В процесі діяльності підприємства до атмосферного повітря потрапляють наступні забруднюючі речовини: оксид азоту, оксид вуглецю, оксид сірки, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, метан, вуглецю діоксид, діазоту оксид, кислота оцтова.

Максимальний обсяг викидів забруднюючих речовин складає 144,04 т/рік (з урахуванням парникових газів).

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26, (044) 485-18-95.

Публікація в газеті «AVISO» від 17 серпня 2017 року № 64

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024