Головна  →  Новини  →  23 серпня 2017

24 серпня на Контрактовій площі зазвучать «Подільські фанфари», а на Андріївському узвозі відбудеться Свято мистецтв

24 серпня на Контрактовій площі зазвучать «Подільські фанфари», а на Андріївському узвозі відбудеться Свято мистецтв

З нагоди відзначення Дня незалежності України серед низки заходів цьогорічною родзинкою у Подільському районі стане фестиваль духових оркестрів «Подільські фанфари».

Так, 24 серпня у сквері біля пам’ятника Петру Сагайдачному з 16.00 до 20.00 більше 10 творчих колективів презентують свої виступи. Зокрема, розпочне дійство оркестр почесної варти окремого Президентського полку та військові оркестри гарнізону м. Києва. У цьому жанрі музичного мистецтва музиканти можуть виконувати не тільки марші, а й інші різнопланові твори. Тому, кожен знайде мелодію до смаку.

А на Андріївському узвозі впродовж вихідних триватиме виставка-ярмарок сувенірної, художньої продукції; виставки образотворчого мистецтва в музеях, галереях Андріївського узвозу; театральні вистави; вернісаж художників та музичні вечори.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024