У разі зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування звертайтеся за консультацією до фіскальної служби Києва

У зв’язку з численними питаннями щодо запровадженням системи автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації таких накладних/розрахунків в Єдиному реєстрі податкових накладних, з 31 липня 2017 року Головним управлінням ДФС у м. Києві запроваджено в Центрі обслуговування платників (м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19) надання роз’яснень із зазначеної теми.

Щоденно (у робочі дні) з понеділка по четвер з 17:00 до 18:00 години, у п'ятницю з 15:45 до 16:45 години фахівці ГУ ДФС у м. Києві надають інформаційну допомогу платникам у разі зупинення податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Представникам підприємств, для з’ясування обставин по заблокованим податковим накладним, необхідно мати при собі відповідні документи, що посвідчують особу або довіреність підприємства у разі, якщо, за інформацією звертається особа, яка не є директором чи головним бухгалтером.    

ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024