КМДА Київська міська державна адміністрація


16 серпня 2017

Щочетверга у дворах і житлових будинках Києва відбуватиметься масштабне прибирання

Щочетверга у дворах і житлових будинках Києва відбуватиметься масштабне прибирання

Із 17 серпня у Києві стартує масштабне прибирання: столичні комунальники наводитимуть лад у дворах та під’їздах, де найбільше скарг на санітарний стан і прибирання. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Сьогодні житловий фонд Києва потребує технічної модернізації та значних вкладень, але для того, щоб зробити під’їзд чистим і комфортним для життя, аби двори та дитячі майданчики були в порядку – додаткових коштів не треба. Щотижня житлово-експлуатаційні дільниці (ЖЕДи) обиратимуть 50-60 адрес, де є нарікання на якість прибирання, і наводитимуть там порядок. Для цього підприємства додатково придбали мийні засоби, інвентар. Така акція відбуватиметься щотижня, в четвер, із 9:00 до 12:00», – сказав Петро Пантелеєв.

Він також зазначив, що міська влада й надалі продовжуватиме перевіряти якість надання послуг із утримання будинків і прибудинкових територій.

«Після коригування відповідного тарифу у керуючих компаній в районах зараз є ресурс для забезпечення належного виконання роботи. Тому Житлово-комунальна інспекція в місті Києві (Управління самоврядного контролю) здійснюватиме щотижневі перевірки на основі звернень людей, які звертатимуться зі скаргами на діяльність ЖЕДів», – сказав заступник голови КМДА.

Джерело: http://kievcity.gov.ua/news/53280.html



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.