Головна  →  Новини  →  16 серпня 2017

Для відвідувачів бібліотека №11 Подільського району провели тренінг-семінар (фото)

Для відвідувачів бібліотека №11 Подільського району провели тренінг-семінар (фото)

14 серпня працівники бібліотеки № 11 Подільського району сумісно з фахівцями районного центру зайнятості провели тренінг-семінар «Пенсійна реформа і зміни в пенсійному законодавстві».

Головний фахівець Пенсійного фонду Осадчук Ганна розповіла про тонкощі нового пенсійного законодавства та відповіла на запитання читачів щодо песнійної реформи. Також вона сказала, що вводиться сучасна трирівнева пенсійна реформа. Перший рівень – це солідарна система, яка запроваджена сьогодні. Другий рівень – накопичувальна система, коли кожний українець матиме індивідуальний пенсійний рахунок, на якому зберігатимуться  гроші, які будуть інвестуватись в економіку залежно від економічної ситуації. Третій – доброчинний накопичувальний рівень, який говорить, що кожна людина має право накопичувати собі на рахунок.

Слухачі семінару дізнались про зміни в пенсійному законодавстві, про підвищення мінімально необхідного для виходу на пенсію страхового стажу.

Бібліотека ж підготувала перегляд літератури, яка допоможе слухачам детальніше ознайомиться з темою семінару, розібратися в складних питання пенсійної реформи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024