Головна  →  Новини  →  15 серпня 2017

Триває ремонт доріг та вулиць Подільського району (фото)

Триває ремонт доріг та вулиць Подільського району (фото)

На минулому тижні працівники КП ШЕУ Подільського району комунальної корпорації "Київавтодор" виконали роботи з поточного (середнього) ремонту тротуару на вул. Світлицького, пров. Цукровий (2091 м2); проїжджої частини на пров. Цукровому (1127 м2);  фрезування покриття на пров. Цукровий, Межовий, вул. Н. Хрещатицька ріг вул. Ігорівської (626,4 м2).

Також дорожники відремонтували покриття на вулицях В. Порика, Кирилівській, Тульчинська та пр-ті Свободи. А на вулицях вул. Н. Рибальська, М. Гречка відремонтували дорожнє покриття за допомогою технології заливки швів, що дозволяє значно подовжувати експлуатаційний термін дорожнього покриття (886 м/п).

Крім того, шляховики виконали роботи в рамках програми капітального ремонту міжквартальних проїздів та прибудинкових територій житлової забудови за адресою: вул. Турівська, 30/55. 

За звітний період дорожники відремонтували 5 зливоприймачів та 3 оглядових колодязі; очистили 135 звивоприймачів та 32 оглядових колодязів.  Очистили пішохідні переходи, балансові тротуаріи, зупинки громадського транспорту механізованим способом від піскозмету на вулично-шляховій мережі Подільського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024