Головна  →  Новини  →  11 серпня 2017

Станом на 10 серпня у Подільському районі 55 громадських проектів зібрали необхідну кількість голосів підтримки (фото)

Станом на 10 серпня у Подільському районі 55 громадських проектів зібрали необхідну кількість голосів підтримки (фото)

10 серпня у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося розширене засідання робочої групи з питань громадського бюджету. До участі у засідання долучилися автори проектів, котрі подали свої ідеї до цьогорічного Бюджету участі, а також керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, які безпосередньо будуть займатися реалізацією громадських ініціатив.

Як зауважила начальник фінансового управління райдержадміністрації Лариса Кабанець, станом на 10 серпня 55 громадських проектів зібрали необхідну кількість голосів підтримки за допомогою електронного голосування, допущені до експертизи та публічного обговорення.

Члени робочої групи розглянули звіти про аналіз відповідності 15 проектів законодавству та можливість їх реалізації і допущення до голосування, надані відповідальними структурними підрозділами Подільської РДА, ще 4 громадські проекти перебувають на експертизі.

Також під час засідання спільно з авторами проектів визначено відповідальний структурний підрозділ за проведення експертизи 11 громадських ініціатив. 

Крім того, 9 громадських проектів передано на розгляд до міської робочої групи з подальшим направленням їх на оцінку до галузевих департаментів КМДА, а саме: 3 проекти по категорії «Дорожньо-транспортна інфраструктура», 2 проекти категорії «Культура та туризм», 2 проекти категорії «Навколишнє середовище» та 2 проекти категорії «Освіта».

16 громадських проектів успішно пройшли попередню оцінку та допущені до голосування. На етапі електронного збору підписів перебувають ще 24 проекти. 2 громадських проекти видалені автором.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024