Головна  →  Новини  →  11 серпня 2017

З 14 серпня в рамках тижня права можна отримати безоплатну первинну правову допомогу

З 14 серпня в рамках тижня права можна отримати безоплатну первинну правову допомогу

Інститут політико-правових та релігійних досліджень організовує тиждень права з нагоди відзначення 26-ї річниці незалежності України.

Так, з 14 до 19 серпня 2017 року заплановано проведення правоосвітніх заходів та надання професійної безоплатної первинної правової допомоги з питань реалізації і захисту прав людини.

Початок: 14 серпня 2017 року о 10 годині.

Захід буде проведено у місті Києві, Київській, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Надання професійної безоплатної правової допомоги здійснюватиметься:

У місті Києві та Київській області – юристами Юридичної компанії «АЮР КОНСАЛТИНГ» спільно з представниками Інституту політико-правових та релігійних досліджень.
Запис на консультацію за тел.050-352-96-56, 067-538-97-98 або шляхом направлення е-листа на адресу: [email protected] вказавши у темі «Тиждень права до Дня незалежності України».

Також в рамках проведення правоосвітніх заходів студентам буде надано можливість відвідати органи державної влади, правоохоронні органи та ознайомитись із їхньою діяльністю.

Координатор заходу:
Герасименко Олександр Олександрович – Президент Інституту політико-правових та релігійних досліджень, член Координаційної Ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України.
е-mail: [email protected]

Детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/institute2015/

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024