Головна  →  Новини  →  28 липня 2017

Увага! З 1 серпня у центральній частині Подільського району запрацює тимчасова схема організації дорожнього руху (+cхема)

Увага! З 1 серпня у центральній частині Подільського району запрацює тимчасова схема організації дорожнього руху (+cхема)

У рамках реалізації одного з етапів реконструкції Контрактової площі з 1 серпня 2017 року на території центральної частини Подільського району запрацює пілотна схема організації дорожнього руху. Таким чином, в тестовому режимі пішохідною стане зона від вулиці Сагайдачного до Андріївської вулиці. Відповідні зміни будуть внесені і в схеми руху громадського транспорту.

Також заплановано прибрати паркувальні майданчики біля Подільської райдержадміністрації та Національного університету «Києво-Могилянська академія». Дозвіл для проїзду буде лише в транспорту спеціального призначення.

Триватиме експеримент орієнтовно до середини вересня. Якщо він стане зручним для киян, то буде діяти на постійні основі.

Просимо водіїв врахувати зміни в організації дорожнього руху, розраховувати час для поїздок та паркування автомобіля в інших місцях.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024