Головна  →  Новини  →  20 липня 2017

Проект «Простір спілкування», педагогічна система «Вальдорфська школа», благоустрій Замкової гори, Театр на Подолі – питання засідання Громадської ради (фото)

Проект «Простір спілкування», педагогічна система «Вальдорфська школа», благоустрій Замкової гори, Театр на Подолі – питання засідання Громадської ради (фото)

19 липня відбулось чергове засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Голова району Валентин Мондриївський привітав новий склад Громадської ради та побажав успіхів у роботі на благо району. Також нагадав, що Громадська рада може розраховувати на підтримку райдержадміністрації в реалізації цікавих та корисних ініціатив на території Подільського району.

На засіданні було представлено Олесею Кравченко-Фісун опис проекту «Простір спілкування» Lipton Park (у сквері №2 на Контрактовій площі).

Активіст громадської ініціативи «ЧИСТО. Замкова гора» Родіон Філатов презентував громадськості концепцію створення археологічно-ландшафтного парку «Замкова Гора».

Виступили представники ГО «Вальдорфська ініціатива «Борисфен» Ярослава Демчинка та Наталія Шкільна з проханням підтримати ініціативу щодо переведення вальдорфської паралелі ДІА до школи-інтернату № 19.

Заступник голови ГО «Громада Андріївський узвіз» Віталій Білецький доповів про ситуацію навколо Театру на Подолі. Зазначив, що ведеться збір підписів та попросив допомоги у Громадської ради.

Також обговорили організаційні питання роботи ради.

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 2 серпня о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024