КМДА Київська міська державна адміністрація


6 липня 2017

Важлива інформація для учасників АТО, членів їх сімей та інших категорій громадян щодо встановлення додаткових гарантій

Важлива інформація для учасників АТО, членів їх сімей та інших категорій громадян щодо встановлення додаткових гарантій

Київською міською радою та Київською міською державною адміністрацією прийнято ряд рішень та розпоряджень щодо встановлення додаткових гарантій учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей киян, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, під час участі у Революції Гідності, а саме:

- виплата щорічної матеріальної допомоги в розмірі 5000,00 грн учасникам антитерористичної операції. Звертатись до Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м. Київ, просп. Комарова, 7);

- виплата щорічної матеріальної допомоги в розмірі 25000,00 грн членам сімей загиблих (померлих) киян, які брали участь в проведенні антитерористичної операції, членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, які були зареєстровані в місті Києві на момент загибелі (смерті) учасника антитерористичної операції, не зареєстрованого на момент загибелі (смерті) в місті Києві, членам сімей киян, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, під час участі у Революції Гідності. Звертатись до Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м. Київ, просп. Комарова, 7);

- виплата допомоги на поховання киян – учасників антитерористичної операції в розмірі 5000,00 грн. Звертатись до Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м. Київ, просп. Комарова, 7);

- виплата щомісячної матеріальної допомоги для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, а також учасникам бойових дій, які не можуть реалізувати своє право на пільги, в залежності від кількості членів сім’ї, які зареєстровані за однією адресою:

- на сім’ю з однієї особи – 674,00 грн,

- на сім’ю з двох осіб – 1165,00 грн,

- на сім’ю з трьох осіб – 1661,00 грн,

- на сім’ю з чотирьох і більше осіб – 2157,00 грн.

Звертатись до Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, вул. Ярославська, 31-Б;

- виплата щомісячної адресної матеріальної допомоги для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг членам сімей киян, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, під час участі у Революції Гідності:

- на сім’ю з однієї особи – 450,00 грн;

- на сім’ю з двох осіб – 777,00 грн;

- на сім’ю з трьох осіб – 1107,00 грн;

- на сім’ю з чотирьох і більше осіб – 1438,00 грн.

Звертатись до Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, вул. Ярославська, 31-Б.

Рішенням Київської міської ради від 4 березня 2015 року № 165/1030 встановлено порядок проходження соціально-психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції. Звертатись до Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, вул. Ярославська, 31-Б.

Рішенням Київської міської ради від 15.09.2016 № 14/1018 затверджено Порядок надання коштів на стаціонарне лікування киянам – учасникам антитерористичної операції. Розмір надання коштів на стаціонарне лікування визначається комісією в кожному конкретному випадку та не може перевищувати 900 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого на 1 січня року, в якому комісією прийнято рішення про надання вказаних коштів. Звертатись до Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м. Київ, просп. Комарова, 7).

Телефон для довідок: 425-88-42



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.