Головна  →  Новини  →  4 липня 2017

5 липня відбудеться форум "Громадський бюджет 2. Подільський район"

5 липня відбудеться форум "Громадський бюджет 2. Подільський район"

5 липня в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації  відбудеться форум "Громадський бюджет 2. Подільський район".

Учасників форуму ознайомлять з Положенням про громадський бюджет міста Києва та практичними аспектами його реалізації на прикладах минулорічних успішних кейсів. Автори отримають корисну інформацію та практичні рекомендації щодо собливостей етапів проходження проектів в рамках цьогорічного Бюджету участі.

До участі у форумі разпрошені представники Департаменту фінансів КМДА, Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, міської робочої групи із реалізації Громадського бюджету, клубу авторів громадського бюджету, співорганізатори заходу "Форум ЮА-ВЕТ" та автори минулорічного проекту.

Час та місце проведення: 17.00, Подільська районна в місті Києві державна адміністрація, ІІІ поверх, актова зала (Контактова площа,2).

Нагадаємо, 1 червня другий Громадський бюджет, фінансування якого Київська міська державна адміністрація збільшила вдвічі – до 100 мільйонів гривень.

Час подачі заявок - до 15 липня. Подати проект можна на сайті https://gb.kyivcity.gov.ua/ або у пункті супроводу (адреса пункту супроводу Подільського району: м.Київ, вул. Введенська, 1, перший поверх, електронна адреса: [email protected], тел. 425-80-81).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024