Головна  →  Оголошення  →  26 червня 2017

Оголошення про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ПП «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД»

ПП «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД» повідомляє про наміри отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря в процесі експлуатації ресторану, що розташований за адресою: м. Київ, Подільський район, вул. Боричів узвіз, 10-А.

Предметом діяльності підприємства є надання послуг мобільного харчування. Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря, та не потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

З метою отримання Дозволу була проведена Інвентаризація викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами нашого підприємства. Після висловлювання побажань, Документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, буде надано для затвердження у відповідних Державних органах.

У результаті проведення вищевказаних робіт встановлено, що на підприємстві налічується два стаціонарних джерела викидів. Джерелами утворення викидів забруднюючих речовин  є обладнання кухні ресторану та обладнання для холодопостачання.

Потужність викиду по підприємству в цілому становить 0,000231 г/с та 0,004 т/рік.

Відповідно до проведених розрахунків розсіювання при одночасній роботі всіх джерел викидів максимальні розрахункові концентрації у приземному шарі атмосфери в частках ГДК по всім речовинах біля житлової забудови підприємства нижчі від допустимих (1ГДК).

Зауваження та пропозиції щодо намірів приймаються в місячний термін після публікації оголошення до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м . Київ, Контрактова площа, 2, тел. 044-485-18-95, 044-226- 20-26, e-mail: [email protected] 

Публікація в газеті «Експрес-обява» від 09-15.06.2017 № 22 (5177)

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024