Головна  →  Новини  →  15 червня 2017

У столиці влаштовано 100 квітників-багаторічників

У столиці влаштовано 100 квітників-багаторічників

КО «Київзеленбуд» поступово та системно впроваджує стратегію «Екологічно. Інноваційно. Комфортно.». Зокрема, у столиці влаштовано 100 квітників з багаторічних та декоративних злакових трав. Такими клумбами поповнились Голосіївський, Подільський, Солом’янський, Дарницький, Оболонський та Печерський райони. Про це повідомляє Fecebook установи.

За словами генерального директора КО «Київзеленбуд» Михайла Наконечного, сад злакових трав – останній тренд у формуванні зеленого міста: " Він підкреслює лінії, передає національну атмосферу. Грамотно вписаний злаковий сад в атмосферу міста – це стильно. В Європі вони дуже популярні".

Україна здавна славилась декоративними злаковими травами. Використання декоративних злаків – тренд в ландшафтному дизайні урбанізованого міста. Яскравий приклад того є парк Хай-лайн в Нью-Йорку.

Нагадаємо, у лютому 2017 року КО «Київзеленбуд» презентувало "Стратегію розвитку зеленого Києва на 2017-2021 роки". Основними критеріями діяльності є формування комфортного простору у парках та скверах для кожного відвідувача. Злакові сади почали впроваджувати у міський ландшафт останні два роки.

Джерело: http://kievzelenbud.com

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024