Головна  →  Анонси  →  14 червня 2017

21 червня відбудуться установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації

Установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбудуться 21 червня 2017 року в приміщенні Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Адреса проведення: Контрактова площа, 2, ІІІ поверх, актова зала.

Початок зборів о 15.00. Початок реєстрації о 14.00 (при собі мати документ, що засвідчує особу, а саме: паспорт громадянина України, посвідчення водія, військовий квиток). 

Шановні кандидати до складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації, зверніть, будь ласка, увагу, що склад Громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства.

Детальніше за посиланням

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024