Головна  →  Анонси  →  26 травня 2017

27 травня о 12:00 відбудеться урочисте відкриття «Простору спілкування» у сквері № 2 на Контрактовій площі

27 травня о 12:00 відбудеться урочисте відкриття «Простору спілкування» у сквері № 2 на Контрактовій площі (м. Київ).

«Простір спілкування» - це проект, яким компанія ТОВ «Юнілівер Україна» прагне зробити свій внесок у благоустрій та розвиток Києва. Ця ініціатива реалізується в межах глобального Плану сталого розвитку та підвищення якості життя.       

«Простір спілкування» створюють «розумні» функціональні лави на сонячних батарейках з безкоштовним WiFi та USB-портами для підзарядки мобільних пристроїв та інтерактивні урни з датчиками одиниць викинутого сміття, щоб мотивувати відвідувачів скверу викидати сміття в урни. Таким чином, компанія прагне зробити кращим життя мешканців та гостей столиці. Окрім того, для благоустрою прилеглих до Контрактової площі скверів, було пофарбовано лави та урни, посаджено квіти навколо пам’ятника Григорію Сковороді.

У програмі заходу: урочисте відкриття «Простору спілкування» представниками компанії Unilever, анонсування конкурсу на найкращу конструкцію для мешканців та гостей столиці, майстер-класи та квести тощо.

Акредитація ЗМІ обов’язкова до 18:00 26 травня

З питань акредитації звертайтеся, будь ласка, до Вікторії Антуневич

Тел: +38 050 414 91 36, E-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024