Головна  →  Оголошення  →  13 квітня 2017

Інформація про отримання дозволу для ознайомлення з нею громадськості

Опис об’єкту: ТОВ «ГРУПА 5 ЕЛЕМЕНТ», розташоване: 04136, м. Київ, Подільський район, вул. Маршала Гречка, буд. 13. Керівник Бандурін Є.В. Телефон (044) 3612046. Спеціалізація підприємства: оброблення металів та нанесення покриття на метали.

Підприємство має: 1 джерело викиду, забруднююче атмосферне повітря.

Джерелом викиду є: витяжний вентилятор від фарбувального та електрозварювального устаткування. Річний обсяг порошкового фарбування 50 тис. м2. Підприємством викидається в атмосферне повітря: 11 шкідливих речовин: оксиди азоту, оксид вуглецю, формальдегід, альдегід масляний, епіхлоргідрин, фенол, неф рас, залізо та його сполуки, манган та його сполуки, хром та його сполуки, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок. Кількість забруднюючих атмосферу речовин складає: 1,256608 г/с, 1,4019872 т/рік.

Підприємство відноситься до ІІІ групи інструкції про загальні вимоги до оформлення документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів.

Концентрація забруднюючих речовин не перевищує нормативних вимог.

Згідно з проведеним розрахунком розсіювання по ряду речовин, рівні забруднення приземного шару атмосфери на межі нормативної санітарно-захисної зони 50 м та житлової забудови не перевищують граничнодопустимих концентрацій.

Висновок: згідно з оцінкою впливу викидів в атмосферу доведено, що на даний час діяльність підприємства негативно не впливає на стан здоров’я місцевого населення і на різні складові довкілля.

З приводу зауважень та пропозицій звертатись впродовж місяця з дати опублікування резюме у ЗМІ до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2, кабінет 19, телефон 485-18-95.

Публікація в газеті «Експрес-об’ява» від 17.03.2017 № 10 (5166)

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024