Головна  →  Новини  →  13 квітня 2017

Ініціативна група з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Ініціативна група з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

12 квітня відбулось перше засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

До участі у його роботі долучилися 10 із 11 членів ініціативної групи.

Головою ініціативної групи одноголосно було обрано Білінського Тараса Володимировича – голову Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації, керівника громадського формування з охорони громадського порядку і Державного кордону Подільського району м. Києва, секретарем – Царевську Юлію Олександрівну – члена Громадської ради при Подільській районній вмісті Києві державній адміністрації, представника Всеукраїнської благодійної організації «КОНВІКТУС УКРАЇНА».

На засіданні вирішили провести установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації 21 червня 2017 року в приміщенні Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: Контрактова площа,2, актова зала.

Документи приймаються з 17 квітня 2017 року до 19 травня 2017 року включно за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, каб.18, у відділі з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, телефон: 425-74-73.

Прийом документів здійснюється:

Понеділок, вівторок, середа, четвер - з 9.00 до 13.00 та з 14.00 до 17.00;

П’ятниця – з 9.00 до 13.00 та з 14.00 до 16.00.

З інформацію щодо переліку документів для участі в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації можна ознайомитись за посиланням: /news/7968.html

Протокол засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню складу громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації буде оприлюднено після оформлення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024