Головна  →  Новини  →  13 квітня 2017

Громадськість Подолу обговорила проект Концепції нової редакції Статуту міста Києва (фото)

Громадськість Подолу обговорила проект Концепції нової редакції Статуту міста Києва (фото)

12 квітня на засіданні Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації обговорювали проект Концепції редакції територіальної громади міста Києва. Після жвавої дискусії вирішили до наступного засідання напрацювати свої пропозиції, обговорити їх та передати до Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Не менш важливим питанням став розгляд ситуації навколо реконструкції будівлі Київського академічного драматичного театру на Подолі, що на Андріївському узвозі, 20-Б. На засідання завітала Ганна Бондар – заступник директора Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), яка розповіла про створену робочу групу та подальші спільні дії громадськості і влади.

Висловив свою думку про ситуацію, що склалась, і директор Театру на Подолі Віталій Малахов. В ході обговорення свою позицію озвучили Ольга Рутковська – представник громадської організації «Громада Андріївський узвіз», мешканці Подолу Олексій Хавратенко, Світлана Спасіченко та інші. Прийняли рішення про створення робочої групи щодо вирішення ситуації навколо реконструкції будівлі Київського академічного драматичного театру на Подолі, що на Андріївському узвозі, 20-Б, на чолі з головою Громадської ради Тарасом Білінським.

Повторно підняли питання стосовно ситуації навколо Контрактової площі. Виступив представник Асоціації підприємств і підприємців міста Києва та Київської області Олександр Мельник, який розповів про зустріч підприємців з владою у місті 11 квітня 2017 року.

На засіданні виступив мешканець Подолу Володимир Картавенко, який озвучив хвилюючі питання стосовно пам’ятки історії «Корабель-меморіал монітор «Железняков», що встановлена в Парку моряків на Рибальському острові.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 26 квітня 2017 року о 15.00.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024