Головна  →  Новини  →  5 квітня 2017

У Подільському районі обговорять проект Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва

У Подільському районі обговорять проект Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва

12 квітня в рамках засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбудеться обговорення проекту Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва.

За пропозиціями громадськості термін обговорення зазначеного проекту Концепції подовжено до 28 квітня 2017 року. Тому, всі охочі ще мають час надати свої зауваження. За результатами обговорення всі пропозиції, зібрані від громадськості Подільського району, будуть надіслані до Департаменту суспільних комунікацій КМДА для врахування в подальшій роботі над проектом.

Детально ознайомитися з проектом Концепції, відеоматеріалами засідань тимчасових робочих груп та пропозиціями і зауваженнями від громадськості можна на порталі Київської міської влади за посиланням: https://kievcity.gov.ua/content/kyiv-new-statut.html.

Чекаємо на всіх охочих 12 квітня 2017 року о 15:00 у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації за адресою: Контрактова площа, 2, к.9

Долучайтеся!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024