Головна  →  Оголошення  →  3 квітня 2017

Оголошення про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря (ТОВ «СМАРТ ГАЗ»)

Товариство з обмеженою відповідальністю «СМАРТ ГАЗ» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для АГЗП за адресою: 04071, м. Київ, Подільський район, пров. Електриків, буд. 2.

Адреса юридичної особи: 04201, м. Київ, вул. Бережанська, буд. 12-Б, оф. 11.

Підприємство спеціалізується на прийомі, зберіганні та реалізації скрапленого вуглеводного газу для заправки автотранспорту. Джерелами утворення забруднюючих речовин на АГЗП є: резервуар з пропан-бутановою сумішшю та сучасна паливнороздавальна колонка.

В процесі роботи АГЗП до атмосферного повітря потрапляють наступні забруднюючі речовини: бутан, пропан. Максимальний обсяг викидів забруднюючих речовин складає до 0,15 т/рік.

Зауваження та пропозиції громадських організацій та окремих громадян щодо намірів підприємства надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. 044-485-18-95.

Публікація в газеті «AVISO» від 10.03.2017 № 19

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024