Головна  →  Новини  →  30 березня 2017

На порядку денному засідання Громадської ради обговорення подальшого стану Контрактової площі (фото)

На порядку денному засідання Громадської ради обговорення подальшого стану Контрактової площі (фото)

29 березня на засіданні Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації обговорювали ситуацію, що склалась навколо робочих місць підприємців, працюючих на Контрактовій площі.

Представник Асоціації підприємств і підприємців міста Києва та Київської області Олександр Мельник озвучив проблемні питання, які хвилюють підприємців. Запропонував сісти за стіл перемовин владу та бізнес.

Начальник управління капітального будівництва, архітектури та землекористування Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Руслан Писарук пояснив відповідно до чого відбуватиметься реконструкція скверу №3 на Контрактовій площі та зазначив, що планується зробити у рамках реконструкції. Зазначив, що на сьогоднішній день 50%  території даного скверу займають тимчасові споруди, що є неприпустимим. А також надав визначення поняття «сквер» відповідно до чинного законодавства.

Мешканець Подолу та представник громадської організації «Старий Поділ» Олесій Хавратенко також висловився з приводу сьогоднішньої ситуації на Контрактовій площі. Нагадав, що це сквер, і там має бути більше зелених насаджень та місць відпочинку ніж тимчасових споруд. І в такому вигляді, як зараз, сквер не може бути.

Виникла жвава дискусія. В ході обговорення питання взяв участь і заступник керівника апарату райдержадміністрації Олег Мукан. Було прийнято рішення як діяти далі.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 12 квітня 2017 року о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024