Головна  →  Новини  →  30 березня 2017

Збереження вікових дерев Подільського району (фото)

Збереження вікових дерев Подільського району (фото)

29 березня за ініціативи Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації та участі керівництва Подільської райдержадміністрації, представників Департаменту міського благоустрою та природного середовища, експертів і арбористів провели круглий стіл «Збереження вікових дерев Подільського району»

Голова комітету з питань екології та туризму Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації Олексій Коваленко доповів про стан реалізації проекту Бюджету участі «Збережи Дуб Шевченка».

Доповіли про статистичні дані щодо вікових дерев району, догляд за ними, а також виділення коштів у 2015-2017 роках на впорядкування парків, скверів та догляд за деревами у Подільському районі в. о. директора КП по утриманню зелених насаджень Подільського району Ольга Манько та начальник фінансового управління Подільської районної в місті Києві державної  адміністрації Лариса Кабанець.

Цікаву презентацію про сучасні методи лікування дерев на прикладі «Лікування дубу в Голосієво» представив арборист Ігор Сінгер. Коротко розповів про світову практику лікування дерев та наголосив на необхідності навчання спеціалістів з урахуванням іноземного досвіду.

Заступник начальника управління екології та природних ресурсів - начальник відділу регулювання зелених насаджень Департаменту міського благоустрою та природного середовища Олексій Король доповів про чинне  законодавство. Навів статистичні дані по Києву щодо існуючих вікових дерев.

Учасники круглого столу обмінялись думками та вирішили підписати Резолюцію круглого столу «Збереження вікових дерев Подільського району».

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024