Головна  →  Новини  →  6 березня 2017

Валентин Мондриївський прозвітував про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за 2016 рік (фото)

Валентин Мондриївський прозвітував про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за 2016 рік (фото)

3 березня в актовій залі Будинку дитячої творчості голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський публічно прозвітував про роботу районної влади у 2016 році.

На заході були присутні мешканці району, представники Громадської ради при Подільській райдержадміністрації, керівники органів самоорганізації населення, підприємств, установ району та структурних підрозділів адміністрації.  

Під час свого виступу Валентин Мондриївський докладно ознайомив присутніх з пріоритетними напрямками діяльності райдержадміністрації у 2016 році, розповів про проблемні питання, що ще потребують вирішення, та плани на 2017 рік.

«Порівнюючи роботу райдержадміністрації з попередніми роками, можу з впевненістю сказати, що позитивна динаміка має місце. Звичайно ще є над чим працювати і такий формат спілкування з громадою, керівниками підприємств, установ району дуже корисний. Сподіваюся, це стане гарною традицією, яка дасть можливість врахувати побажання мешканців, їхні думки та зауваження. І як наслідок - спільно спробувати знайти шляхи вирішення тієї чи іншої проблеми. Адже мета у всіх одна – зробити Київ сучасним, комфортним та  розвиненим містом. Тому, працюємо далі, використовуючи досвід минулого року, рухаємося вперед», - підсумував все сказане голова району.

Після презентації звіту Валентин Мондриївський відповів на запитання присутніх щодо діяльності райдержадміністрації, вирішення проблемних питань життєдіяльності Подільського району та планів на 2017 рік.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024