Головна  →  Оголошення  →  14 лютого 2017

Оголошення про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря (ТОВ «НАФТОВА БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ»)

Товариство з обмеженою відповідальністю «НАФТОВА БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ» повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Предметом діяльності наших підприємств є роздрібна та оптова торгівля пальним.

З метою отримання дозволу була проведена інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами вищезазначеного підприємства.

У результаті проведення вищевказаних робіт встановлено:

Джерелами утворення та викидів забруднюючих речовин є підземні ємності для зберігання пального, паливно-роздавальні колонки (ПРК), які розташовані на території підприємства;

У процесі діяльності підприємства до атмосферного повітря від проммайданчиків, які розташовані за адресою: 04075, м. Київ, Подільський район, вул. Міська, 2 - А будуть потрапляти такі забруднюючі речовини:

бензин (нафтовий, мало сірчистий, в перерахунку на вуглець) – 1,97 т/рік; вуглеводні граничні С12-С19 (розчинник РПК-265П та інш.) – 0,01693 т/рік.

Згідно з проведеним розрахунком розсіювання за програмою ЕОЛ, яка затверджена у Міністерстві екології та природних ресурсів України, максимальні концентрації забруднюючих речовин не перевищують гранично допустимі концентрації у приземному шарі на межі санітарно-захисної зони.

Зауваження та пропозиції громадських організацій та окремих громадян щодо намірів підприємства надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2.

Тел.: 044-485-18-95 - головний спеціаліст з питань екології; 044 - 425-00-72 -відділ контролю за благоустроєм Подільської райдержадміністрації. 

 Оголошення опубліковано у газеті «AVISO»від 30.01.2017 № 9

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024