Головна  →  Оголошення  →  9 лютого 2017

Оголошення про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря («Амік Україна»)

Підприємство з іноземними інвестиціями «Амік Україна» (АЗС 11-25), що розташоване за адресою: 04123, м. Київ, Подільський район, просп. Правди, 5 повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря в процесі своєї діяльності.

Предметом діяльності підприємства є надання послуг з заправки автомобілів пальним. Підприємство віднесено до другої групи за ступенем впливу об’єкта на забруднення атмосферного повітря та взято на державний облік територіальними органами Міністерства екології та природних ресурсів України за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

З метою отримання дозволу була проведена інвентаризація викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами. В результаті проведення вищевказаних робіт встановлено.

Джерелами утворення та викиду забруднюючих речовин в атмосферне повітря є ПРК (паливо-розподільчі колонки), підземні резервуари для зберігання палива.

У процесі виробничої діяльності підприємства до атмосферного повітря будуть потрапляти наступні основні забруднюючі речовини: вуглеводні граничні С12-С19 (розчинник РПК – 265 П та інш.); бензин (нафтовий малосірчистий, в перерахунку на вуглець). Потужність викиду по підприємству становить 4,213 т/рік.Нормативна санітарно-захисна зона (СЗЗ) від джерел викидів підприємства витримана і становить 50 метрів.

Зауваження та пропозиції громадських організацій та окремих громадян щодо намірів підприємства надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2.

Телефони : 044-485-18-95, 044-226-20-26

 Оголошення опубліковано у газеті «AVISO» від 19.01.2017 № 5.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024