Головна  →  Новини  →  8 грудня 2016

Найбільше проектів, що надійшло для реалізації в Подільському районі, стосуються напрямку «Освіта» (фото)

Найбільше проектів, що надійшло для реалізації в Подільському районі, стосуються напрямку «Освіта» (фото)

По закінченню прийому громадських проектів в електронній системі «Громадський проект» по Подільському району зареєстровано 46 громадських проектів.

За напрямком «Безпека та громадський порядок» надійшло 3 громадських проекти, «Дорожньо-транспортна інфраструктура» - 2, «Комунальне господарство» - 4, «Культура та туризм» - 7, «Навколишнє середовище» - 5, «Освіта» - 11, «Соціальний захист» - 5, «Спорт» - 7, «Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології» - 2.

Наразі триває робота по проведенню експертної оцінки поданих проектів, по закінченню якої всі проекти, що пройшли оцінку успішно, будуть допущені до голосування за допомогою електронної системи у зазначені терміни.

Голова комісії Валентин Мондриївський на засіданні Подільської районної комісії з питань громадського бюджету (бюджету участі) міста Києва, що відбулася 6 грудня, висловив подяку киянам, котрі долучилися до бюджетного процесу міста, надавши свої ідеї для втілення саме в Подільському районі.

«Важливо, що саме мешканці міста своїм голосуванням обиратимуть кращі проекти і саме ті, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані за бюджетні кошти. Я щиро вдячний всім, хто долучився до цього процесу і запропонував своє бачення покращення інфраструктури Подільського району в різних галузях. Сподіваюся, що більшість з них отримають перемогу», - сказав голова району.

Нагадаємо, терміни початку голосування: 17 грудня 2016 року о 09:00, завершення голосування: 26 грудня 2016 року о 17:00, оприлюднення проектів-переможців: 27-28 грудня 2016 року. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024