КМДА Київська міська державна адміністрація


23 листопада 2016

До Дня Гідності та Свободи подільські школярі вшанували громадянську мужність учасників революційних подій (фото)

До Дня  Гідності та Свободи  подільські школярі вшанували громадянську мужність учасників революційних подій (фото)

З нагоди Дня Гідності і Свободи у школі № 156, що у Подільському районі, пройшла виставка дитячих творчих робіт «Квіти вдячності героям». Силами творчих шкільних колективів проведено шкільний патріотичний літературно- музичний вечір «З Україною в серці». Також у школі відбулися уроки мужності і патріотизму «Схиляємо голови перед героями», круглий стіл «Небесна сотня – це немарна втрата борців за свободу», диспут «Що означає бути патріотом?», перегляд та обговорення відеофільму «Вони пішли у вічність, щоб Україну зберегти».

А у гімназії № 19 «Межигірська» в День Гідності і Свободи пройшов Фестиваль патріотичної лірики. Талановите виконання авторських віршів юними подолянями створило в глядацькій залі неповторну атмосферу єдності та патріотизму. Підсумками Фестивалю стали піднесений настрій та прагнення дітей зробити нашу країну кращою.

В ході проведених заходів подільські учні пригадали доленосні події, які відбулися  в Україні в дні Помаранчової революції і Революції гідності та вшанували пам’ять загиблих, патріотизм й мужність громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.