Головна  →  Новини  →  23 листопада 2016

До Дня Гідності та Свободи подільські школярі вшанували громадянську мужність учасників революційних подій (фото)

До Дня  Гідності та Свободи  подільські школярі вшанували громадянську мужність учасників революційних подій (фото)

З нагоди Дня Гідності і Свободи у школі № 156, що у Подільському районі, пройшла виставка дитячих творчих робіт «Квіти вдячності героям». Силами творчих шкільних колективів проведено шкільний патріотичний літературно- музичний вечір «З Україною в серці». Також у школі відбулися уроки мужності і патріотизму «Схиляємо голови перед героями», круглий стіл «Небесна сотня – це немарна втрата борців за свободу», диспут «Що означає бути патріотом?», перегляд та обговорення відеофільму «Вони пішли у вічність, щоб Україну зберегти».

А у гімназії № 19 «Межигірська» в День Гідності і Свободи пройшов Фестиваль патріотичної лірики. Талановите виконання авторських віршів юними подолянями створило в глядацькій залі неповторну атмосферу єдності та патріотизму. Підсумками Фестивалю стали піднесений настрій та прагнення дітей зробити нашу країну кращою.

В ході проведених заходів подільські учні пригадали доленосні події, які відбулися  в Україні в дні Помаранчової революції і Революції гідності та вшанували пам’ять загиблих, патріотизм й мужність громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024