Головна  →  Новини  →  3 листопада 2016

4 проекти зареєстровано в електронній системі «Громадський проект» для реалізації в Подільському районі (фото)

4 проекти зареєстровано в електронній системі «Громадський проект» для реалізації в Подільському районі (фото)

2 листопада відбулося засідання Подільської районної комісії з питань громадського бюджету (бюджету участі) міста Києва. Як повідомила секретар комісії Лариса Кабанець, в електронній системі «Громадський проект» по Подільському району зареєстровано чотири громадських проекти, які пройшли попередню оцінку.

Один з проектів має назву «Ні смертям дітей на пішохідних переходах Подолу». Він стосується впровадження світлофорного регулювання на вул. М.Гречка,11. Члени комісії одноголосно погодилися прийняти його на голосування, оскільки щодо цього проекту вже отримано позитивний звіт про аналіз відповідності законодавству та можливості його реалізації від Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Два наступні проекти стосуються покращення спортивної інфраструктури району. Це проекти - «Реконструкція спортивного майданчика на вул. Світлицького 35-Б» та «Реконструкція шкільного стадіону ЗНЗ №63». Під час обговорення члени комісії вирішили запропонувати авторам проектів змінити назву з «реконструкція» на «капітальний ремонт» за пропозицією Управління капітального будівництва ПРДА та передати зазначені проекти на оцінку до Управління освіти та Управління житлово-комунального господарства райдержадміністрації, які є балансоутримувачами відповідних об’єктів .

Наступний проект, що розглянули члени комісії, має назву «Допомога хворим ДЦП та аутизмом». Зазначений проект направлено до Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації для надання оцінки.

Голова комісії Валентин Мондриївський, підсумовуючи розгляд зазначених проектів, доручив керівникам структурних підрозділів, що мають надати комісії звіт про аналіз відповідності законодавству та можливості його реалізації, не чекати семиденного терміну, а по можливості максимально швидко опрацьовувати проекти.

«Всі проекти, що надійшли для реалізації в Подільському районі, є надзвичайно важливими. Наше завдання оперативно розглянути їх за відповідними напрямками та, у разі відповідності всім необхідним вимогам, дати можливість цим проектам взяти участь у відкритому голосуванні», - сказав Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, що строк  подачі громадських проектів продовжено до 06.12.2016. Зробити це можна на сайті «Громадський проект».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024