Головна  →  Новини  →  1 листопада 2016

Подільський хореографічний ансамбль «Юність» підтвердив почесне звання «Народний художній колективу» (фото)

Подільський хореографічний ансамбль «Юність» підтвердив почесне звання «Народний художній колективу» (фото)

31 жовтня у приміщенні Будинку дитячої творчості Подільського району відбувся звітний концерт хореографічного ансамблю «Юність» (художній керівник – заслужений працівник культури України, відмінник освіти України – Каплун М.В.) з нагоди підтвердження почесного звання «Народний художній колектив».

Атмосфера під час концерту була надзвичайно творчою, душевною та теплою. В залі були присутні випускники ансамблю, батьки вихованців, педагоги Будинку дитячої творчості, почесні гості. До їхньої уваги та на розсуд членів журі творчим колективом були представлені як класичні, так і сучасні номери з репертуару  ансамблю.

Журі відмітило виконавчу майстерність юних танцюристів, копітку наполегливу працю педагогів, цікавий і різноманітний репертуар та найголовніше - атмосферу щасливого дитинства, яка панує в колективі.

З кожним роком зростає виконавська майстерність, сценічна культура, професіоналізм, що сприяє естетичному вихованню учасників ансамблю. Репетиції, концерти, поїздки на фестивалі, знову виступи, і репетиції, репетиції, репетиції. Ось таке творче життя яким вони пишаються!

Всі члени журі одноголосно вирішили підтвердити почесне звання «Народний художній колектив» хореографічному ансамблю «Юність».

Вітаємо педагогів, вихованців ансамблю та бажаємо їм нових творчих успіхів!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024