Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2016

Служба у справах дітей Подільського району просить повідомляти про випадки порушення прав дітей

Служба у справах дітей Подільського району просить повідомляти про випадки порушення прав дітей

Нещодавно до служби у справах дітей Подільської районної в місті Києві державної адміністрації надійшла інформація від директора однієї зі шкіл Подільського району м. Києва про дитину, яку батьки не забрали додому з групи продовженого дня.

Прибувши до навчального закладу, працівниками служби у справах дітей разом із сектором ювенальної превенції відділу превентивної діяльності Подільського управління поліції ГУНП у м. Києві виявлено малолітню дівчинку, яку батьки «забули» забрати зі школи, оскільки зловживають спиртними напоями.

З метою захисту прав та інтересів дитини, діючи в межах чинного законодавства, дівчинку тимчасово поміщено до медичного закладу.

На даний час батькам винесено попередження та рекомендовано пройти курс реабілітації від алкогольної залежності з метою повернення дитини в родину.

Служба у справах дітей Подільського району м. Києва просить повідомляти про випадки порушення прав дітей по телефону: 425-02-71, 425-00-18 (м. Київ, вул. Борисоглібська, 14).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024