Головна  →  Новини  →  27 жовтня 2016

26 жовтня серед школярів Подільського району відбувся І етап Конкурсу патріотичної пісні (фото)

26 жовтня серед школярів Подільського району відбувся І етап Конкурсу патріотичної пісні (фото)

26 жовтня в Подільському районі на базі спеціалізованої школи № 17 пройшов І етап Конкурсу патріотичної пісні “В серцях і у пісні Вам слава луна”, присвячений вигнанню нацистських окупантів з України.

В конкурсі взяли участь учні 3-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів масивів Поділ та Куренівка, а саме: ЗНЗ №№ 2, 10, 17, 19, 68, 100, 107, 114, 123, 124, 271.

Конкурсанти виступали в чотирьох номінаціях: ”Солісти”, “Дует”, “Група”, “Ансамбль”. Всі пісні, що пролунали на Конкурсі — яскраві, наповнені змістом та чудовою мелодією, підібрані з високим музичним смаком.

Не залишив байдужих виступ єдиного представника чоловічої статі серед солістів — учня романо-германської гімназії № 123 з піснею Олександра Злотника “Я бажаю Вам сонця і миру!”. Всіх вразив заключний виступ — дует учнів спеціалізованої школи  № 124, які виконали пісню Ігоря Дріжчаного “Оберіг для України”.

“Ретельно підготовлений Конкурс патріотичної пісні викликав позитивні емоції, у всіх учасників. Вразило відповідальне ставлення учнів до своїх виступів. Діти безперечно талановиті та патріотично налаштовані”, “Конкурс є актуальним та допомагає дітям усвідомити та сформувати своє ставлення до Батьківщини”, “Хочемо побажати маленьким виконавцям міцного здоров'я, творчого натхнення, успіхів і вокальних злетів на славу нашій рідній Україні”, — такими щирими словами закінчили творчу зустріч члени журі Конкурсу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024