Головна  →  Новини  →  21 жовтня 2016

Подільські школярі взяли участь у Ярмарку знань (фото)

Подільські школярі взяли участь у Ярмарку знань (фото)

18 жовтня у Національному еколого - натуралістичному центрі учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, в рамках впровадження в загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах енергоефективних і енергозберігаючих технологій, відбувся ІІ - й Ярмарок знань Програми малих грантів ПРООН/ГЕФ та відкриття енергоефективної котельні в рамках програми ПРООН.

У заході взяли участь асистент Генерального секретаря ООН, керівник регіонального бюро ПРООН в країнах Європи та СНД Джихан Султаноглу, заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей, представники Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження, бізнесових кіл, громадськості та учнівської молоді.

Серед учасників урочистостей були і учні 8 -10 класів спеціалізованої школи  №2 Подільського району столиці,  як багаторічні партнери НЕНЦ у справі екологічного виховання школярів. Вони стали учасниками урочистого відкриття енергоефективної котельні, а також взяли участь у роботі різноманітних майстер-класів екологічного спрямування.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024