Головна  →  Новини  →  6 жовтня 2016

Валентин Мондриївський: «Сподіваюся, що до 23 жовтня жителі Подільського району запропонують суспільно важливі для міста проекти, що отримають найбільшу підтримку в рамках програми «Бюджет участі» (фото)

Валентин Мондриївський: «Сподіваюся, що до 23 жовтня жителі Подільського району запропонують суспільно важливі для міста проекти, що отримають найбільшу підтримку в рамках програми «Бюджет участі» (фото)

5 жовтня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів перше установче засідання комісії з питань громадського бюджету (бюджету участі) міста Києва.

«Завдяки підтримці мера Києва Віталія Кличка у столиці почала працювати електронна система «Громадський проект». Це реальна можливість активних киян долучитися до реалізації важливих для міста проектів за рахунок бюджетних коштів столиці. Сподіваюся, що до 23 жовтня жителі Подільського району запропонують суспільно важливі для міста проекти, що отримають найбільшу підтримку під час відкритого голосування», - сказав голова району, розпочинаючи засідання комісії.

Під час детального обговорення умов та порядку прийому проектів в Подільському районі, начальник фінансового управління, секретар комісії Лариса Кабанець повідомила, що пункт супроводу громадського бюджету у Подільському районі працює щоденно, крім вихідних, за адресою: вул.Введенська, 1. «До 23 жовтня бажаючі можуть подати свої проекти в електронному вигляді на сайті або в паперовому вигляді, відвідавши зазначений пункт супроводу щодня з 9.00 до 18.00, а в п’ятницю з 9.00 до 16.45», - зауважила вона.

Також члени комісії обговорили питання регламенту своєї роботи, детально опрацювали положення про громадський бюджет (бюджет участі) міста Києва на 2016 рік та прийняли рішення до наступного засідання затвердити регламент роботи Подільської районної комісії з питань громадського бюджету (бюджету участі) міста Києва.

Про детальні правила участі в проекті можна дізнатися за посиланням: https://gb.kievcity.gov.ua/about/rules

Інформація щодо умов та порядку прийому проектів розміщена у розпорядженні виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 15 вересня 2016 р. №865 «Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) міста Києва на 2016 рік»

Щодо організації цієї роботи у Подільському районі: розпорядження Подільської районною в місті Києві державною адміністрацією від 20 вересня 2016 року № 595 «Про організацію та запровадження у Подільському районі міста Києва громадського бюджету (бюджету участі).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024