Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2016

Футбольний Київ без Подолу неможливий (фото)

Футбольний Київ без Подолу неможливий (фото)

1 жовтня спортивне життя Києва збагатила ще одна, хай і не міжнародного класу, але важлива подія – турнір з футболу «Кубок голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації». Всі знають, що юні подоляни завзято грають в цю гру та вболівають за свої команди.

Участь у змаганнях взяли команди загальноосвітніх шкіл № 63, №45 та №243, а також одна збірна команда юних подолян під назвою «Легіон». Долучився до організації та проведення турніру і футбольний клуб «Поділ», тренери якого знані на Подолі як справжні футбольні професіонали.

Крім того, футбольний клуб «Поділ» представив юним футболістам району своє ноу-хау - програму змагань під назвою «Футатлон». Це послідовність вправ, які допомагають розвити найкорисніші навички кожного гравця команди, але подана вона у якості гри-аркади. Перша презентація «Футатлону» видалась вдалою і переможці отримали книги про футбол з почесними відзнаками від представників ПРЦК «Поділ» та Подільської РДА.

Голова Подільського району привітав учасників турніру та пообіцяв, що  такі заходи будуть проходити в Подільському районі ще частіше.

«Це перша така спроба зібрати разом юних любителів цього виду спорту. Такої кількості охочих зіграти та повболівати за своїх друзів ми навіть не очікували. Всі учасники показали майстерну гру та справжню боротьбу. Дякую всім партнерам за підтримку та співпрацю, а, особливо, учасникам турніру, котрі показали, що майбутнє українського футболу в надійних руках і, що футбольний Київ без Подолу неможливий!», - сказав Валентин Мондриївський.

За результатами змагань Кубок голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації отримала команда школи №63. Однак, всі учасники отримали цінні подарунки та подяки за участь. Після урочистого нагородження всі охочі фотографувалися та обмінювалися враженнями від змагань. 

Переглянути фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024