Головна  →  Анонси  →  30 серпня 2016

29 вересня відбудуться громадські слухання стосовно подальшого утримання пам’ятки природи місцевого значення «Дуб Шевченка»

З метою врахування громадської думки з питання стану пам’ятки природи місцевого значення «Дуб Шевченка», який росте на території парку "Березовий Гай" (вул. Вишгородська, 7), керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про затвердження Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики» інформуємо про початок проведення громадських слухань.

Організація, яка проводить обговорення: Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Подільського району.

Питання, яке запропоновано до громадського обговорення: «Обговорення подальшого утримання стану пам’ятки природи місцевого значення «Дуб Шевченка».

Варіанти вирішення питання:

  1. виконання робіт із збереження пам’ятки природи «Дуб Шевченка»;
  2. видалення дерева у зв’язку з аварійним станом та загрозою для життя і здоров’я громадян.

Форма громадського обговорення:громадські слухання.

Поштова та електронна адреси, номер телефону строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень: пропозиції та зауваження з питання подальшого утримання пам’ятки природи місцевого значення «Дуб Шевченка» подаються в письмовій формі, надсилаються електронною поштою на офіційну електронну адресу Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Подільського району: e-mail: [email protected], сторінку КП УЗН Подільського району у соціальній мережі «Фейсбук» чи поштову адресу: 04080, м. Київ, вул. Дмитрівська, 16а, із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає, у строк до 28 вересня 2016 року включно. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Час та місце проведення громадських слухань: громадські слухання з питання подальшого утримання пам’ятки природи місцевого значення «Дуб Шевченка» будуть проведені 29 вересня 2016 року о 16.00 в парку «Березовий Гай» (вул. Вишгородська, 7) на майданчику,який розташований безпосередньо біля вікового дерева.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення, можна отримати за телефоном: (044) 468-32-12.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення з вказаного вище питання визначено директора Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Подільського району Манько Ольгу Іванівну.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Подільської районної в місті Києві державної адміністрації та сторінці КП УЗН Подільського району у соціальній мережі «Фейсбук».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024