Головна  →  Новини  →  19 серпня 2016

Cleanday на Подолі від «ІНВАЙТ»

Cleanday на Подолі від «ІНВАЙТ»

У столиці тривають останні приготування до святкування 25-ї річниці незалежності України. І в рамках підготовки до ювілею 23 серпня на Контрактовій площі відбудеться соціальна акція, під час якої будуть проведені роботи з миття пам‘ятника гетьманові Петру Сагайдачному, що розташований в самому серці Подолу.

Організаторами проекту виступить сервісна компанія «ІНВАЙТ» за підтримки Подільської районної в місті Києві державної адміністрації та комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Подільського району.

За словами директора сервісної компанії «ІНВАЙТ» Тетяни Давидович, Поділ – один з найстаріших районів столиці. «В день святкування 25-ї річниці Незалежності урочистості відбуватимуться не лише на Майдані, а й в інших районах Києва, а серед них і Поділ. Цей прекрасний історичний район прийматиме велику кількість гостей не лише зі столиці, а й зі всієї України. Саме тому для нас важливим стала реалізація такого проекту, адже чистота та охайність пам‘яток свідчитиме про столичну гостинність та готовність до такого визначного свята», - зазначила Тетяна Давидович.

В свою чергу, голова Подільської районної в місті Києві державної районної адміністрації Валентин Мондриївський говорить, що в Подільському районі все частіше представники соціально відповідального бізнесу проявляють ініціативу щодо благоустрою району.

«Мені приємно, що у нашому районі сформувався вже осередок соціально відповідального бізнесу, представники якого турбуються не лише про власний прибуток, а й долучаються до спільної справи – зробити Подільський район гарним та комфортним центром столиці. У рамках цього проекту компанія «ІНВАЙТ» запропонувала помити одну з візитівок Подолу – пам’ятник Петру Сагайдачному. Ця компанія спеціалізується на наданні сертифікованих послуг професійного клінінгу, тому сподіваюся, що до Дня незалежності пам’ятник засяє чистотою та гостинно зустріне киян», - сказав Валентин Мондриївський.

Акція стартує 23 серпня о 10.00

Запрошуємо всіх представників ЗМІ долучитися до висвітлення даної ініціативи.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024