Головна  →  Оголошення  →  16 серпня 2016

Шукаємо патронатних вихователів

Подільський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім, дітей та молоді шукає для роботи патронатними вихователями сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка.

Що таке сімейний патронат?

Сімейний патронат – це професійна комплексна послуга, що передбачає: тимчасовий догляд і виховання дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах та потребує захисту, в сім’ї патронатного вихователя.

Сімейний патронат допомагає дітям, чиї батьки в силу різних життєвих обставин певний час не можуть опікуватися ними. Трапляються випадки, коли через недбалість або жорстоке поводження  дітям загрожує небезпека, у дітей хворіють або помирають батьки, й за ними нікому доглядати. Трапляється й так, що дітей залишають у пологових будинках ще при народженні, й доки триває кількамісячна бюрократична тяганина  з «відмовою» мами, немовлята безпомічно чекають своєї долі на самоті в лікарняній палаті...  Коли батьки в силу складних життєвих обставин не можуть опікуватися дітьми, їх на певний час беруть на виховання професійні патронатні сім’ї.

 Якщо Ви – подружжя з досвідом виховання власних, уже повнолітніх дітей, проживаєте на спільній житловій площі в Подільському районі м. Києва, маєте час і любите працювати з дітьми, пропонуємо нову роботу – сімейний патронат. Патронатними вихователями можуть бути громадяни України віком від 35 до 55років (для жінки) і від 35 до 60 років (для чоловіка)

 Що забезпечує сімейний патронат?

Сімейний патронат допомагає вразливим сім’ям з дітьми долати кризу та дозволяють багатьом дітям не втратити рідних маму й тата.  В той час, як дитина, що потребує захисту, тимчасово виховується у професійній патронатній сім’ї, соціальні працівники допомагають рідним батькам дитини долати складні життєві обставини.

 Більш детальну інформацію про сімейний патронат можна отримати у Подільському районному в місті Києві центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Мостицька, 20. Телефон: 460-99-64.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024