Головна  →  Оголошення  →  11 листопада 2013

В столиці розпочався Національний Тиждень безпеки дорожнього руху

В столиці з 11 по 17 листопада, як і по всій державі, проходить Національний тиждень безпеки дорожнього руху. В рамках Тижня, проводитимуться зустрічі з громадськістю, наукові і практичні конференції, круглі столи, присвячені безпеці на дорогах. Також триватимуть цільові профілактичні заходи під умовними назвами «П’яний за кермом - злочинець», «Безпечна швидкість» та «Пішохід!», які матимуть на меті насамперед привернути увагу суспільства до необхідності забезпечення безпеки руху. Інспектори ДАІ приділятимуть більше уваги пішоходам – порушникам, а також проведуть бесіди з водіями, які не надають переваги в русі пішоходам. Особливий контроль здійснюватиметься на пішохідних переходах біля навчальних закладів.

«Це вже четверта масштабна акція, яка проходить під егідою ООН, -говорить начальник столичної Державтоінспекції Анатолій Курінний. Основна мета заходів, які проходять протягом цього тижня - попередження аварійності на шляхах. Цього року вдалося не лише стримати зростання аварійності на автошляхах столиці, а й забезпечити позитивну динаміку зниження кількості автопригод, загиблих і травмованих у них людей.

Працівники столичної Державтоінспекції і надалі планують проводити аналогічні заходи з однією метою: щоб люди замислились – порушення правил дорожнього руху, як правило веде до трагічних наслідків і всім потрібно бути дисциплінованими та законослухняними учасниками дорожнього руху.

 

 

УДАІ Київ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024