Головна  →  Новини  →  18 липня 2016

Перевипуск "Картки киянина" в Ощадбанку

Перевипуск "Картки киянина" в Ощадбанку

З метою оптимізації процесу перевипуску "Картки киянина" колишнім клієнтам банку "Хрещатик" з 1 липня 2016 року розроблено та впроваджено функціонал перевипуску цієї картки через сайт Ощадбанку та Контакт-центр Ощадбанку.
Система працює  за посиланням

Функціонал стосується виключно перевипуску карти киянина колишнім клієнтам банку «Хрещатика».

Замовлення через сайт Ощадбанку

Через офіційний сайт Банку заповнюється Форма реєстрації на перевипуск картки на сторінці http://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/Kiev+Card/. Клієнту обов'язково необхідно ввести ПІБ, номер паспорта (без серії), дату народження, контактний телефон, код антиспаму та поставити галочку про підтвердження згоди на обробку персональний даних. На наступній формі клієнтові необхідно внести номер зручної для клієнта установи доставки "Картки киянина" (поле пусте, але при введені номера або адреси установи система пропонує значення з довідника). після цього, на наступній формі клієнту необхідно вибрати зручну дату і час відвідування відділення для отримання картки та підписання необхідних документів (дата відвідування установи Банку має бути не раніше, ніж через 30 календарних днів від дати заповнення форми на сайті).

 Замовлення через Контакт-центр Банку (тел. +38(44) 363 01 33; 0 800 210 800)

Клієнт повідомляє оператору Контакт - центру про бажання перевипустити "Картку киянина", яка була випущена банком "Хрещатик". Оператор Контакт - центру запитує у клієнта його ПІБ, номер паспорта (без серії), дату народження, контактний телефон, адресу зручної для клієнта установи доставки, зручні дату і час відвідування відділення для отримання картки та підписання необхідних документів (дата відвідування установи Банку має бути не раніше, ніж через 30 календарних днів від дати замовлення перевипуску "Картки киянина" через Контакт-центр Банку).

Для отримання "Картки киянина" необхідно мати при собі такі документи (оригінали):

паспорт громаданина України або інший документ, що його замінює;

реєстраційний номер облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платник податків та повідомили про це відповідний орган державної фіскальної служби і мають відмітку в паспорті);

посвідчення, що дає право на пільгу.

Впровадження цього функціоналу не скасовує діючої процедури перевипуску "Картки киянина" колишнім клієнтам банку "Хрещатик", що передбачає попередню реєстрацію клієнтів у Контакт-центрі Ощадбанку з призначенням дати, часу та адреси відвідування установи банку для надання пакету документів і відкриття рахунку для випуску "Картки киянина".

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024