Головна  →  Новини  →  24 червня 2016

У Подільській РДА відбулася нарада з питань відбору кандидатів на військову службу в ЗС України за контрактом (фото)

У Подільській РДА відбулася нарада з питань відбору кандидатів на військову службу в ЗС України за контрактом (фото)

23 червня в Подільській РДА під головуванням виконуючого обов’язки голови Миколи Дубовика була проведена координаційна нарада з обговорення питань ралізації завдань з відбору кандидатів на військову службу у Збройних Силах України за контрактом у ІІ кварталі 2016 року та в подальші періоди. В ній взяли представники  райдержадміністрації, Подільського районного у м. Києві військового комісаріату, Подільського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві, Подільського районного центру зайнятості населення та голова Громадської ради Подільського району.

За результатами наради напрацьовано протокол, відповідно до якого визначені основні напрямки діяльності щодо поліпшення інформаційної-агітаційної роботи, популяризації переваг та перспектив проходження військової служби в Збройних Силах України за контрактом.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024