Головна  →  Новини  →  15 червня 2016

Проведено перевірку системи управляння боллардами для перекриття руху на Андріївському узвозі (фото)

Проведено перевірку системи управляння боллардами для перекриття руху на Андріївському узвозі (фото)

15 червня виконуючий обов’язки голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик разом з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств райдержадміністрації провів нараду на Андріївському узвозі. Вона мала на меті перевірити роботу системи управляння боллардами  для перекриття руху на Андріївському узвозі перед її введенням в експлуатацію, яке заплановане на 25 червня 2016 року.

Перевірка механічних пристроїв для обмеження руху, яку здійснив представник Подільського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві, показала, що система управління боллардами працює нормально і готова виконувати свою функцію – регулювати транспортний рух по найстарішій вулиці столиці

 «Хочу ще раз акцентувати увагу водіїв на тому, що з 25 червня  Андріївський узвіз стане пішохідним. Рух  транспорту буде закрито в частині території, що обмежена боллардами. Близько 50 мешканців та підприємців, що живуть і працюють на вулиці, найближчим часом отримають радіопульти від боллардів, а заявлені ними автомобілі будуть включені  до Єдиної бази транспортних засобів, що будуть проїжджати вулицею. Також проїжджою частиною Андріїівського узвозу матиме змогу користуватись спецтранспорт: поліція, швидка, пожежка, сміттєвози та шляховики. Водії, які користуються вулицею для транзитного проїзду, з 25 червня повинні обрати для себе інший маршрут руху», - сказав під час наради Микола Дубовик.

Учасники наради також перевірили стан благоустрою Поштової площі та набережної Дніпра. Виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації залишився задоволеним оглядом і в особі керівника  КП «Поділ-благоустрій» Андрія Мукана подякував всім працівникам підприємства за чистоту і порядок на цих об’єктах.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024