Головна  →  Новини  →  8 червня 2016

Мешканці та підприємці з Андріївського узвозу активно подають заявки на отримання ключів від боллардів (фото)

Мешканці та підприємці з Андріївського узвозу активно подають заявки на отримання ключів від боллардів (фото)

8 червня голова Подільського району Валентин Мондриївський разом з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств райдержадміністрації провів традиційну нараду на Андріївському узвозі та на Поштовій площі. Цього разу мова йшла про запуск боллардів, що запланований на 25 червня.

Зі слів т.в.о. директора КП «Поділ-благоустрій» Андрія Мукана, залишилися деякі технічні питання щодо повноцінного запуску системи обмеження руху, а також триває процес збору заяв від мешканців будинків та підприємців, котрі працюють на узвозі, на отримання ключів від боллардів.

«Ми отримали близько 50 заяв на отримання радіопультів від боллардів та включення автомобілів до Єдиної бази транспортних засобів, що будуть проїжджати вулицею. Наразі триває перевірка наданих документів щоб розуміти реальну кількість користувачів системою. Мешканці та підприємці досить активно подають заявки», - зауважив він.

Також учасники наради перевірити стан благоустрою Поштової площі та набережної Дніпра. Валентин Мондриївський поспілкувався з підприємцями, котрі там працюють.

«Поштову площу та набережну кияни та гості столиці відвідують у вихідні та святкові дні, також багато подолян зранку виходять сюди на пробіжку, тому кожен підприємець, котрий здійснює тут свою діяльність повинен забезпечити ідеальну чистоту, благоустрій та охайність прилеглої до його закладу території», - сказав голова району, спілкуючись з підприємцями.

За результатами наради голова району надав доручення відповідним керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації щодо усунення виявлених під час обходу недоліків.

Наступна нарада відбудеться 15 червня о 8:00, (зустріч біля Андріївської церкви).

Переглянути всі фото

Контактні дані КП «Поділ-благоустрій»: 

Адреса: 04070, м. Київ, вул. Костянтинівська, 9

Т.в.о. генерального директора: Мукан Андрій Станіславович

Телефон:  (044) 482-56-22
Моб: (096) 833-80-03
Факс: (044) 425-32-83

Електронна пошта:
[email protected] 
[email protected]

Сайтhttp://podil-blag.kiev.ua/

Розклад роботи: 
Понеділок — четвер: 8.30 — 17.30
П’ятниця: 8.30 — 16.15
Перерва:  13.00 — 13.45
Субота, неділя: 9.00 — 18.00

Години прийому: 
Понеділок – четвер з 15:00 до 17:00

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024