Головна  →  Новини  →  7 червня 2016

Комунальники Подільського району працюють в посиленому режимі (фото)

Комунальники Подільського району працюють в посиленому режимі (фото)

7 червня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району. Цього разу голова району звернув увагу присутніх на санітарний стан території, питання покосу трави, несанкціонованої торгівлі, встановлення літніх майданчиків та кіосків.

«Наразі необхідно оперативно завершити покіс трави як на прибудинкових територіях, так і в парках, скверах та інших зелених зонах районах. Дощова погода сприяє її швидкому відновленню, тому прошу взяти це питання на щоденний контроль та розробити відповідний план виконання робіт щоб Подільський район виглядав охайно та прибрано», - звернувся до присутніх Валентин Мондриївський.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності закриття звернень громадян, в частині житлово-комунального господарства, що надходять до райдержадміністрації. З початку року з цих питань звернулося більше семи тисяч громадян. І хоча питання знаходяться на постійному контролі, голова району дав доручення переглянути звернення та максимально виконати всі роботи, про які просять мешканці до початку осінньо-зимового періоду.

Також обговорили питання виконання ремонтних робіт в будинках, де головним розпорядником коштів є Подільська райдержадміністрація, підготовку районного господарства до нового опалювального сезону, роботу ліфтового господарства та інші поточні питання.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Переглягути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024